Behandelingen

We bieden U professionele schoonheidsbehandelingen aan, Manicure en Pedicure behandelingen zowel voor man als vrouw. 

 

 In de salon kunt u gebruik maken van diverse gezichtsbehandelingen. We werken met het merk EKSEPTION. 

 

Door een op maat gemaakt huid-regime voor thuis gebruik te combineren met effectieve behandelingen in de salon zoals chemische peelings en hoge kwaliteit serums, is het resultaat een gezondere, jonger ogende huid. 

 

 • Kennismakingsbehandeling. wilt u eerst kennismaken met ons en de Salon? kies dan voor de kenninsmakeingsbehandeling van 30 Min.
 • Boost treatment (45-60 min.) Ook voor mannen. Heeft jou huid even een goede boost nodig? Kies dan voor Boost Treatment.   
 • De klassieke gezichtsbehandeling. Kom heerlijk tot rust tijdens de ontspannen behandeling van 75-90 min. 
 • Huidverbeterende behandeling Deluxe. Tijdens de huid verbeterende behandeling gaan we samen kijken naar uw wensen. Heeft u een huid probleem zoals rosacea, couperose, pigment vlekken, rood heden, storende rimpels, acne, droge of vette huid? Maar wilt u ook graag ontspannen tijdens de behandeling? Kies dan voor de huid verbeterende behandeling deluxe!
 • Huid verbeterende behandeling. tijdens de huid verbeterende behandeling gaan we samen kijken naar uw wensen. heeft u een huidprobleem zoals rosacea, couperose, pigmentvlekken, roodheden, storende rimpels, acne, droge of vette huid? kies dan voor de huid verbeterende behandeling. 
Veilige peelings op basis van organisch zuur voor een diepe huidverbetering. Dit zijn zeer effectieve behandelingen om rimpels, pigmentvlekken en andere huidklachten te verminderen en de huidskleur te verlichten. 
Ze verbeteren al na slechts een sessie de huidtextuur voor een stralende teint. 
 
 • Er kunnen ook losse behandelingen worden gedaan. 
 

Kijk bij “prijstlijst” voor onze prijzen
(Medisch) Pedicure Behandeling

In de salon kunt u gebruik maken van pedicure behandelingen. (ook medisch pedicure) 

 

De pedicure behandeling bestaat uit:

 

 • Het desinfecteren van de voeten.
 • Eventueel het verwijderen van oude nagellak resten. 
 • Het knippen van de teennagels.
 • Het verwijderen van eelt.
 • Likdoorns verwijderen.
 • Ingroeiende nagels behandelen.
 • Nagels frezen.
 • Nagel omgeving schoonmaken.
 • Voeten incrèmen 
 • Tegen een meerprijs het lakken van de nagels met Gellak. 


Aparte behandelingen:
- nagelbeugels
- vilttechnieken
- nagelreparaties
- ortheses 
Nagelstyling & Manicure

Voor mooi verzorgde handen en nagels, kan ik U gelnagels aanbieden. Gelnagels zijn flexibel doordat de gel buigzaam is. Hierdoor lijkt het alsof het natuurlijke nagels zijn. Elke vorm voor de nagels is mogelijk, of u nu een natuurlijke ovale vorm wilt, juist heel spits, of vierkant.

 U kunt kiezen uit French Manicure (een klein wit randje) of diverse kleuren. Er is een ruime keuze aan kleuren, glitters en eventueel steentjes. 

 

Ook kunt u ervoor kiezen alleen gellak op de natuurlijke nagel aan te brengen. de Gellak blijft tot +/- 2 weken mooi zitten. Ook hier zijn diverse kleuren en glitters mogelijk. 

 

* Wij nemen geen nieuwe klanten meer aan voor gelnagels.


Aanbod PUNE make - upLash Lifting

Lash Lifting is het liften van de natuurlijke wimpers. de wimper haartjes worden gelift vanaf de wortel. dit gebeurd doormiddel van silicone pads. vervolgens worden er 3 verschillende fases uitgevoerd en tevens kunnen de wimpers geverfd worden voor een voller, langer effect. De behandeling blijft ongeveer 6 tot 8 weken  zichtbaar. 

Micro needling

Wat is Micro Needling?

Micro-needling is een vorm van Collageen Inductie Therapie (CIT). De theorie achter CIT is gelijk aan vele andere, niet chirurgische, huidverstevigende behandelingen. Het doel is om een gecontroleerde beschadiging onder het huidoppervlak te maken. Het lichaam reageert
daarop en vormt naast een nieuwe weefsellaag van collageen en elastine ook nieuwe haarvaatjes voor een verbeterde bloedtoevoer in de behandelde gebieden. Als reactie op deze behandeling wordt de huid dikker en steviger waardoor uiteindelijk littekens, fijne lijntjes en andere huidaandoeningen verminderen. En wanneer we een opening in de huid kunnen creëren, hebben we ook de mogelijkheid om serums beter in de huid te kunnen transporteren.