Behandelingen

We bieden U professionele schoonheidsbehandelingen aan, Manicure en Pedicure behandelingen zowel voor man als vrouw. 

Cosmetisch tandenbleken

NIEUW!!!! 

✨ COSMETISCH TANDEN BLEKEN!! ✨

Wil jij graag mooie witte tanden maar ben je bang dat je een neppe witte glimlach krijgt, dat is niet het geval, het zal altijd natuurlijk ogen. 0% Waterstofperoxide, 99% resultaat & 100% veilig!

Voor een goed begin en mooi natuurlijk resultaat raden wij de 90-120,150 minuten aan voor de meeste kans op resultaat. Een kortere behandeling is minder effectief en het verschil is dan kleiner. Je kunt het een beetje vergelijken met een zonnebank. Hoe langer je eronder ligt des te meer kans op een bruinere huid. Idem dito met het tanden bleken.

De 90, 120 & 150 minuten behandelingen zijn ideaal als je tanden iets geler zijn of juist al redelijk wit, hoe geler je tanden zijn hoe langer de gel nodig heeft om je tanden te witten & bij witte tanden duurt het langer om van wit naar witter het verschil te kunnen zien. (dit mag je in een afspraak doen of mag je verdelen in 2 afspraken.)

In de praktijk blijkt het materiaal (composiet) van vullingen, kronen etc. redelijk goed mee te bleken. Meestal zijn deze vullingen/kronen al een stuk witter als je eigen tand waardoor je het verschil amper ziet. Mocht dit toch een minimaal verschil worden kan de tandarts dit bijmaken

Afhankelijk van je consumptiegebruik en tandstructuur kun je dit zo vaak als nodig is bijhouden (opfrissen). Bij de een is dat na 2 maanden bij de ander na 6 maanden.

Voor meer informatie of vragen, stuur gerust een privé bericht!

Prijslijst:

20 minuten (opfrissen) : €25

30 minuten (opfrissen) : €35

45 minuten (opfrissen) : €45

60 minuten (basis) : €50

75 minuten (basis) : €60

90 minuten (luxe) : €70

120 minuten : €80

135 minuten : €90

150 minuten (ultra) : €100

* De foto is 60 minuten gebleekt.

schoonheidsbehandelingen

In de salon kunt u gebruik maken van diverse schoonheidsbehandelingen.

 • De standaard gezichtsbehandeling bestaat uit: Het reinigen van het gezicht, epileren en harsen, diepte reiniging, verwijderen van onzuiverheden, maskertje en het aanbrengen van dagcrème.
 • De klassieke gezichtsbehandeling bestaat uit: Het reinigen van het gezicht, de hals en de decolleté. Het epileren en harsen, een diepte reiniging van het gezicht, verwijderen van onzuiverheden, massage van het gezicht, de hals en de decolleté. maskertje en het aanbrengen van dagcrème. 
 • Er kunnen ook losse behandelingen worden gedaan. 


Pedicure Behandeling

In de salon kunt u gebruik maken van pedicure behandelingen.

 

De pedicure behandeling bestaat uit:

 

 • Het desinfecteren van de voeten.
 • Eventueel het verwijderen van oude nagellak resten. 
 • Het knippen van de teennagels.
 • Het verwijderen van eelt.
 • Likdoorns verwijderen.
 • Ingroeiende nagels behandelen.
 • Nagels frezen.
 • Nagel omgeving schoonmaken.
 • Voetmassage.
 • Tegen een meerprijs het lakken van de nagels of eventueel Gellak. 


Nagelstyling & Manicure

Voor mooi verzorgde handen en nagels, kan ik U gelnagels aanbieden. Gelnagels zijn flexibel doordat de gel buigzaam is. Hierdoor lijkt het alsof het natuurlijke nagels zijn. Elke vorm voor de nagels is mogelijk, of u nu een natuurlijke ovale vorm wilt, juist heel spits, of vierkant.

 U kunt kiezen uit French Manicure (een klein wit randje) of diverse kleuren. Er is een ruime keuze aan kleuren, glitters en eventueel steentjes. 

 

Ook kunt u ervoor kiezen alleen gellak op de natuurlijk aan te brengen. de Gellak blijft tot +/- 2 weken mooi zitten. Ook hier zijn diverse kleuren en glitters mogelijk. 


Brow styling

Brow styling iets heel anders dan gewoon je wenkbrauwen epileren of harsen.

de techniek met het touwtje heeft men misschien al eens van gehoord. Doormiddel van een touwtje word de wenkbrauw in model gemaakt. De vorm van de wenkbrauwen kunnen geheel door u zelf bepaald worden. Donshaartjes gaan veel efficiënter en veel makkelijker weg. Hierdoor ontstaat er een mooie vorm. De wenkbrauwen worden geverfd en erna word samen met de klant gekeken hoe de wenkbrauwen het beste in vorm kunnen worden gebracht doormiddel van make-up.


Lash Lifting

Lash Lifting is het liften van de natuurlijke wimpers. de wimper haartjes worden gelift vanaf de wortel. dit gebeurd doormiddel van silicone pads. vervolgens worden er 3 verschillende fases uitgevoerd en tevens kunnen de wimpers geverfd worden voor een voller, langer effect. De behandeling blijft ongeveer 6 tot 8 weken  zichtbaar. 

Micro needling

Wat is Micro Needling?

Micro-needling is een vorm van Collageen Inductie Therapie (CIT). De theorie achter CIT is gelijk aan vele andere, niet chirurgische, huidverstevigende behandelingen. Het doel is om een gecontroleerde beschadiging onder het huidoppervlak te maken. Het lichaam reageert
daarop en vormt naast een nieuwe weefsellaag van collageen en elastine ook nieuwe haarvaatjes voor een verbeterde bloedtoevoer in de behandelde gebieden. Als reactie op deze behandeling wordt de huid dikker en steviger waardoor uiteindelijk littekens, fijne lijntjes en andere huidaandoeningen verminderen. En wanneer we een opening in de huid kunnen creëren, hebben we ook de mogelijkheid om serums beter in de huid te kunnen transporteren.